lauantai 28. marraskuuta 2009

Omppuja / Apples

Massailin omenoita pikkusiskon kanssa. Mukavaa puuhaa oli taas kerran. Ompuista tuli vaan hieman kiiltäviä. Pitää ehkä sutaista vielä vähän ohennettua mattalakkaa päälle.

I made some apples with my little sister. They turned out quite shiny. Maybe they need a little thinned down matt varnish.


Huomenna messuille. Jippii! Ensimmäiset nukkismessut joihin pääsen käymään. Tätä on jo odotettukin, ja rahaa varattu, jotta voi tehdä ostoksia.

Miten pystytte pysymään vain yhdessä projektissa? Innostuksen kohteet vaihtelee ja muuttuu. Aina olisi uusia ideoita. Kettula ei ole vielä valmis, mutta silti minulla on jo menossa toinen, pienempi projekti (tästä lisää myöhemmin...). Kun hurahtaa kerran, niin hurahtaa sitten kunnolla. Eikö? Nukkekotiharrastus on tuonut minulle niin paljon, ja mistään hinnasta en sitä enään pois vaihtaisi!

How are you able to stick only to one project? I have already started a new smaller project, even though my Kettula-house isn't ready jet. Once you start, you can't stop. Right? This hobby has given me so much, and I would't change it for anything!5 kommenttia:

 1. Heips! tosi söpöjä ja aidon näköisiä omppuja! Itselläni on nukkisblogi myös, mutta kun ei siellä kukaan käy:( Mutta ryhdyin kuitenkin lukiaksi tähän blogiin:)

  VastaaPoista
 2. Tosi söpön ja aidonnäköisiä omppuja, TOSI nättejä. ♥

  VastaaPoista
 3. Herrrkullisen ja niin aidon näköisiä omppuja! Nami!!! :)

  VastaaPoista
 4. Todella aidon näkösiä omppuja, nehän on tuolla kaupan tiskilläki olevat kiillotettu, että olisivat houkuttelevampia =)

  VastaaPoista
 5. Mista teitte nuo omput, ovat niin aidon näköisiä tosiaan?

  VastaaPoista