maanantai 15. joulukuuta 2008

Projektia pukkaa

Tällä hetkellä minulla on työn alla kolme puuvalmista Euro Mini's kalustetta.

Tämä kaappi on tarkoitus maalata Osmo colorin läpikuultavalla puuvahalla ja lisäksi siihen tulee koristelua sekä maalaamalla, että Euro Mini's puolista.


Tälle pöydälle en ole vielä päättänyt oikein mitä teen. Se on hyvin samanlainen kuin isäni lapsuudenkodista kuivaniemestä tuotu vanha pöytä. Kansilevy on vaan ehkä turhan paksu, joten saatan vaihtaa sen. Mietintää siis vielä riittää...


Tämän penkin verhoilin uudestaan, ja se saa lisäksi antiikkitammen sävyn itseensä. Odotan erityisesti tämän lopputulosta innolla.


Laitan kuvia heti kun kalusteet valmistuvat. Kaikki on kyllä hiottu, enään olisi kiinni siitä, että jaksaisin maalata ne. Lisäksi olen saanut valmiiksi vispilöitä ja muutaman hyllyn, sekä puunkantotelineen. Patakinnaskin valmistui, ja kivannäköinen siitä kyllä tuli, mutta sen verran vaikeaa oli käsitellä niin pientä kangaspalaa rispaantumatta, että ensi kerralla käytän rispaantumisenestoainetta, Fray stopia, jota kävinkin tänään ostamassa.

Tänään on ollut myös sikäli kiva päivä, että olimme avokkini vanhemmilla, ja sain siellä penkoa avokkini äidin ompelu- ja askartelulaatikoita. Löysin todella paljon kaikkea kivaa. Paljon nauhoja ja pitsejä, nappeja sekä kangaskuvia. Niistäkin kuvia sitten kun saan otettua.

- Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti