perjantai 16. tammikuuta 2009

Hiljaiseloa

Blogi on pysynyt melko hiljaisena yli viikon verran. Tähän syynä avopuolisoni lähtö ulkomaille. Hän lähti kolmeksi kuukaudeksi työpaikan järjestämään koulutukseen Britteinsaarille, ja halusin viettää hänen kanssaan viimeiset päivät ennen matkaa. Nyt lähdön jälkeen on aika kulunut lähinnä yksinolon ihmettelemiseen. Tuntuu hassulta puuhastella yksin, kun on tottunut, että toinen on siinä vierellä maalaamassa ja askartelemassa. Noh, eiköhän tämä tästä =)

Talo on kyllä edistynyt. Nyt on ikkuna- ja oviaukot leikattu ja talo kasattu yläkerran väliseiniä, kattoa ja etuseinää lukuunottamatta. Portaat on myös lyhennetty oikean pituisiksi ja petsattu osittain. Seuraavaksi olisi vuorossa yläkerran väliseinien teko, sekä katon ja etuseinän kiinnitys. Sitten sen jälkeen ovet ja ikkunat, kunhan on rahaa niitä ostella. Ennen sitä voi kuitenkin jo tehdä pintoja talon sisällä. Lattiat teen todennäköisesti jätskitikuista jotka petsaan, ja seinät tulevat mahdollisesti oikeasta pinkopahvista, ja osa tapetilla. Aikaisemmin suunnittelemani kattoparrut saattavat jäädä toteuttamatta, sillä huoneet näyttävät jo nyt melko matalilta ja syviltä (talon syvyys 40cm). Katsellaan...

Huomenna koitan muistaa ottaa kuvia talosta, jotta näkyisi miten olen edistynyt, ja näkisi vähän toteutunutta huonejakoa. Nyt pitäisi kyllä saada jostakin lisää puhtia tekemiseen. Liian kauan on tuo projekti seissyt tekemättömänä. Hassua, kun tekisi mieli tehdä, muttei vaan saa aikaiseksi. Kuulostaako tutulta?

- Saana

4 kommenttia:

 1. Tutulta kuulostaa, minulla tosin monta projektia vaiheessa samaan aikaan=o)

  VastaaPoista
 2. Hei. Kuinka korkeita huoneesi ovat? Itse olen ajatellut huoneiden syvyydeksi 30cm, mutta korkeutta en osaa oikein hahmottaa. 2,5m korkea huone olisi vain noin 20cm korkea ja se tuntuu todella matalalta.
  Reetta

  VastaaPoista
 3. Jaahas, kun olisi taas lukenut huolellisemmin niin ei olisi tarvinnut huonekorkeutta kysellä. Kysympä kuitenkin sitä, että tekisitkö huoneista korkeammat jos saisit uudestaan päättää?

  Reetta

  VastaaPoista
 4. Joopa... vähän on kestänyt vastaaminen. Anteeksi siitä. Eli en tekisi huoneista korkempia, paitsi ehkä ihan ylimmästä kerroksesta, koska viisto katto vie todella paljon korkeutta pois. Huonesyvyyttä kuitenkin pienentäisin ehkä 35 senttiin, koska nyt huoneet tuntuvat kovin syviltä, ja matalilta siksi. Toisaalta tämä ongelma on vain alimmassa kerroksessa, joten enköhän ole ihan tyytyväinen näin =)

  VastaaPoista