maanantai 9. helmikuuta 2009

Hiljaiseloa osa 2.

Jep, eli edelleenkään en ole kunnolla saanut päivitettyä blogiani. Hyi hyi! Paljon on kuitenkin tullut tehtyä tänä aikana, joten siltä kannalta päivityksen tarvetta olisi - kuvien kera. Jospa sitä oikeasti ryhdistyisi viimeistään tossa viikonloppuna, kun pääsee valoisaan päivänaikaan olemaan kotona, niin kuvistakin tulisi jotain.

Nukkekoti on edennyt mukavasti. Pääasiassa olen tehnyt lattioita, jotka siis liimailen jätskitikuista. Kivan näköistä tulee, vaikka vielä ei ole edes petsiä laitettu päälle. Ongelma kun on, että millä sävyllä tekisi..? Lattiat on liimattu jo keittiöön (suurin huone), vessaan ja puoliksi yhteen makuuhuoneeseen.

Lisäksi olen tehnyt paljon kaikkea pientä. Synttäriswappiin on tullut tehtyä tavaraa, mutta myös muutakin. Esim. koreja, kaksi mattoa, purkkeja, herätyskello ja kannu. Osallistuin myös materiaaliswappiin, ja kuvaa sieltä saaduista tavaroista pitäisi laittaa blogiin myös. Erityisesti ilahduin ruutukankaasta ja ohuesta tummasta nahasta. Kiitoksia paljon swappiparilleni Anutiinalle Villa Hanutiin =)

Pitää vielä vähän kiukutellakin... Olen tilannut Suomalaisesta kirjakaupasta Angie Scarrin kirjan Making Miniature Food and Market Stalls jo ennen joulua, eikä se ole vieläkään tullut! Tilatessani kirjan, toimitusajaksi luvattiin kaksi viikkoa, ja nyt on kulunut jo pian kaksi kuukautta! Eivät osaa sanoa, että mikä mättää. Taidanpi perua koko tilauksen ja tilata muualta. Syyhyttäisi jo kovasti päästä kokeilemaan ruokien massailua.

- Ärrinmurrin Saana

1 kommentti:

  1. Aivan upeita nuo tekemäsi! Voisit taidoillasi/tuotteillasi perustaa nukkekoti tarvike nettimyymälän.

    VastaaPoista