lauantai 3. tammikuuta 2009

Nukkekotikerhoa Pk-seudulla?

Sellaista piti vielä ihmetellä tänne blogiin, että löytyyköhän Pääkaupunkiseudulta minkäänlaista nukkekotikerhoa? Olen koittanut etsiä netistä, mutta joko tietoa on hyvin vähän, tai sitten olen vain puusilmä enkä löydä tietoja itse. Joka tapauksessa olisin hyvin kiinnostunut sellaisessa olemaan mukana, sillä minulla ei valitettavasti ole yhtäkään kaveria lähipiirissä joka olisi nukkistelusta kiinnostunut. Minulla on tietysti rajoittavana tekijänä, että autoa ei löydy, vaan julkisten kulkuyhteyksien varassa olen. Jos jollakin on tietoa asiasta, niin laitelkaa ihmeessä kommenttia tulemaan =)

4 kommenttia:

 1. Ensi kertaa vierailulla! Ikkunaprobleemaasi mietin.. hiukan hankala on eurominin ikkunaa pienentää, mutta kyllä se onnistuu joten kuten.. Ikkunaprojektissa ovat a ja o kunnon jiirileikkurit tai jiirisaha.

  Tuosta nukkiskerhosta siellä teillä päin.. kyselepä vaikka wooperilta tai maaritilta.. heidän linkit sulla onkin tuossa listassa :)

  T:Maria Väinölästä
  http://nukketalo.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. Kiva että kävit vierailulla täällä blogissani =) Juu, jiirisaha on hankinnassa. Tarvitsen sitä nukkistelussa kuitenkin tukevaisuudessa sen verran paljon, että kannattava hankinta. Pitää varmaan tehdä ikkunat ihan alusta lähtien itse. Onneksi ohjeita ja neuvoja löytyy netistä, joskin eiköhän se hyvin ilman niitäkin onnistuisi.

  Ja kiitos nukkiskerhovinkistä. Täytyypi käydä kysäisemässä =)

  VastaaPoista
 3. Hei, me kokoonnumme tuolla Malminkartanossa parikertaa kuussa :)
  Eli samaa porukkaa kuin mihin Maria viittasikin. Sinne pääsee sekä bussilla, että junalla. Missäpäin asut?
  Laitahan viestiä susanna.tunturi @ dlc.fi (poista välit).

  VastaaPoista
 4. Hei
  Jos olet vielä kiinnostunut nukkekotikerhosta, kokoonnumme 23.2. seuraavan kerran.

  minimaarit @ gmail.com

  VastaaPoista