lauantai 3. tammikuuta 2009

Pikkujuttuja

Ajattelinpa laittaa muutaman kuvan aikaisemmista ja äskettäin valmistuneista pikkuesineistä. Tausta ei ole mikään kaikista paras, ja jälleen kerran unohdin sen tulitikun mittakaavaa selvittämään. Voi voi. Noh laittelenpa taas esineiden mittoja tähän, niin vähän selventää.

Hatturasia. Taisi olla minun ihan ekoja nukkistekeleitä. Huomatkaa, että kissankarvat ovat päässeet myös mukaan kuvaan =D Koko 4,8 cm.


Balsasta tehty hylly. Näitä syntyi itse asiassa kaksi kappaletta, ja pituus on 10 cm.


Tuikkufoliosta väännettyjä metallirasioita joissa kansina napit. Tuosta oikeanpuoleisesta napista pitäisi ottaa lähempi kuva, koska siinä on tosi hieno kuvio päällä. Kannet siis aukeavat ja niissä on myös pohja, joten sinne voi säilöä jotakin aarteita =) Oikeanpuolimmaisen koko 1,3 cm.


Kori jonka ohjeen löysin Casey´s Minis -blogista. Vähän tuli vino ja lankakin oli katkennut eikä yltänyt vikaa kierrosta kokonaan ympäri, joten toisesta reunasta tuli matalampi kuin toisesta. Noh, ekaksi tekeleeksi ihan siedettävä. Pohjan halkaisija 2,5 cm.


Tämä on vähän huono kuva, mutta viimeiseksi muutama kenkä. Pohjan koko 1,9 cm.


Ja lopuksi vielä erittäin ihania uutisia! Tänään pitäisi hakea Puukeskuksesta Nukkekodin osat. Ai että hymyilyttää =) Pian pääsen sahaamaan ikkunoita, kasaamaan, maalaamaan ja lopulta sisustamaankin. Toisaalta ikkunatkin pitäisi varmaan tehdä... voi yäk. Noh eipä ainakaan tekeminen lopu kesken. Ovia en kuitenkaan itse ala tekemään. Siihen ei kiinnostus tällä hetkellä riitä.

Ikkunoista pitäisi siis saada tämän Euro Mini´s valmisikkunan tyylisiä, mutta kuusiruutuisia. Ei taida sellaisia löytyä valmiina, joten rakennushommiksi menee. Vai olisiko tällainen valmisikkuna helppo pienentää? Onko kellään näitä ja osaisi sanoa? Esimerkiksi sahaamalla. Onnistuuko? Vai tulisiko silloin liian pieni ikkuna? Pöh. Pitää varmaan äidin luona Porvoossa käydä mittailemassa jotakin ikkunaa, että mikä sellaisen todellinen koko on, ja sen mukaan sitten suunnitelma =)


- Saana

1 kommentti:

 1. Hienoja juttuja olet tehnyt!

  Mulla on nukkekodissani juuri tuo sama Eurominis-ikkuna, jonka muokkasin itse 6-ruutuiseksi. Muistaakseni pienensin sen mattoveitsellä tai sahalla ja siitä tuli ihan ok. Näissä linkissä on pari kuvaa siitä:

  http://talolinnea.vuodatus.net/blog/category/Keitti%C3%B6

  sekä

  http://talolinnea.vuodatus.net/blog/1264455

  VastaaPoista