perjantai 3. huhtikuuta 2009

Edistystä? - eipä juuri

Kuvia synttäriswapista saamistani ihanuuksista en ole vielä saanut koneelle saakka... =/ Paljon tuli kaikkea hienoa ja tarpeellista! Laitankin nyt kuvia muutamasta muusta jutusta. Vähän massailua ja pikkutavaraa.

Kannu joka valmistui jo pitkän aikaa sitten. Kuva on vähän huono. Tehty kartongista, ja maalattu akryylein. Tarkoitus olisi seuraavaksi tehdä samanmoinen ohuesta metallilevystä.


Sitten vähän massailua. Juustoja jotka on tehty Angie Scarrin ohjeen mukaan.


Appelsiinejä ja sitruunoita. Kävi vaan niin hullusti, että näitä kun pikkusiskoni kanssa väsäsin, ei meillä ollutkaan hiekkapaperia jolla tehdä rosoinen pinta. Ovat siis sileäpintaisia hedelmiä =D


Vadelmia. Näistä tykkään tosi paljon. Ovat siis ihan pikkiriikkisiä oikeasti. Tehty dippaamalla langanpätkä vetiseen liimaan ja sen jälkeen mikrohelmiin. Lopuksi leikataan vielä lanka lyhyeksi. Tein näitä kerralla hurjan määrän. Voi käyttää vaikka jälkkäreihin tai hattujen koristeeksi.


Talo ei ole juurikaan sitten viime kirjoituksen edistynyt. Kouluhommia on ollut melko paljon, ja kultaseppäkoulun ennakkotehtävien palautuspäivä painaa päälle. Josko sitä taas ensi viikolla ehtisi jatkamaan taloa, kun kiireet hellittävät. Pääsisi niihin sisustuspuuhiinkin joskus =)

- Saana

3 kommenttia:

 1. Käyhän blogissani vuodatuksessa, Onnea Sinulle!
  http://tippaliisa.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. :))) Siis olihan se jatkunut, en vain jotenkin aluksi päässyt etusivulle. Miten oudosti päin luinkaan blogiasi?! ;)

  VastaaPoista