sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Pintaremonttia

Nyt olen saanut osaan huoneista tapettiakin seinille =) Kaksi huonetta on valmiina. Seuraavaksi käynkin sitten olohuoneen ja keittiön kimppuun. Tuntuu että kovin paljon on vielä tekemistä. Haluaisin saada itse talon kokonaan valmiiksi ennen kuin lähden sisustamaan huoneita, mutta en tiedä pitäisikö antaa itselleen lupa tehdä edes yhtä sisustusta, jotta pitäisi innon yllä...

Tässä wc/kylpyhuone. Kuvat eivät ehkä ole parhaita mahdollisia, koska valaistus oli vähän huono enkä jaksanut siirtää nukkista. Alaosan paneeli tehty bambutabletista ja tapetti tulostettu netistä. Tapetin värin olen muokannut kuvankäsitteluohjelmalla mieleiseksi. Listat ja paneeli maalattu antiikinvalkoisella. Tähän huoneeseen saattaa kylpyammeen taakse tulla vielä kaakelia. Teen sellaisen irroitettavan mallin, jotta huoneen sisustusta voi myöhemmin muuttaa mielensä mukaan.Ja vähän näkymää ovelta.


Sitten makuuhuonetta. Tapetti taas tulostettu netistä ja muokattu. Tapetin yläosaan liimattu vielä boordi. Seinän alaosa pahvia ja listaa. En oikein tiedä pidänkö tuosta harmaansinisestä väristä... Se mahdollisesti siis muuttuu vielä. Katsellaan. Jos se vielä sisustusvaiheessa tuntuu väärän väriseltä, niin sitten muutan sen. Nyt saa olla noin.


Tässäkin vielä näkymää ovelta.4 kommenttia:

  1. Kiitos paljon =) Itsekin tykkään kyllä. Aika paljon olen päässäni pyöritellyt, että millaista sitä tekisi. Keittiö ja olohuonekin tuntuvat aika selkeiltä, mutta eteisen kanssa on vähän ongelmaa...

    VastaaPoista
  2. Kauniit huoneet!! Upeat listatkin,oletko tehnyt itse vai ostanut?

    VastaaPoista
  3. Ihan ostotavaraa on listat. Kyllähän ne vähän maksaa, mutta kun on kyseessä rakas harrastus ja pitkäaikainen projekti, niin ei juuri haittaa =) Halusin vähän monimutkaisemmat listat kuin mitä itse tekemällä olisi tullut.

    VastaaPoista