sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Huonejärjestyksen suunnittelua

Paljon on tullut mietittyä nukkekodin huonemäärää ja -järjestystä. Erityisesti yläkerta tuottaa ongelmia, kun yksi huone jää tavallaan makaahuoneen "taakse". Tulisiko siitä sitten työhuone, vai jotakin muuta? Ideoita, ajatuksia kellään?


Ideoita talon ulkonäköön olen ottanut kalastamalla netistä Vanhan Porvoon kuvia, käymällä siellä itse valokuvaamassa ja Mauri Kunnaksen Koiramäki-lastenkirjoista. Omat valokuvat vain sattuivat jäämään äidin kameraan Porvooseen, joten niitä en nyt tähän voi liittää, enkä viitsi muiden kuvia luvatta ottaa.

On tässä tullut myös askarreltua, mutta koska askartelut ovat liittyneet lähinnä synttäriswappiin, niin en niistä nyt kuvaa laita enkä sen enempää kerro. Säilyy näin Tanjalla synttärijännitys =)

- Saana

2 kommenttia:

  1. Uusi yritys kommentoida...
    Talos suunnitelmat näyttää hyvältä! Ja takemäsi lipasto ja hyllykkö on tosi ihanat. Ja puuvartiset vispilät tosi söpöjä, pitäisi itsekkin kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia =) Itse asiassa lipastoon ja vispilöihin olen itsekin oikein tyytyväinen. Lipastosta pitäisi laittaa uudet kuvat nyt kun se on maalattukin. Vetimet tosin puuttuu vielä.

    VastaaPoista